Bog & idéLars Hansare

Bøger skrevet af Lars Hansare

Læs mere om Lars Hansare
2 produkter
2 produkter
Musfällan
MusfällanLars Hansare
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Musfällan
Mord med Medea
Mord med MedeaLars Hansare
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Mord med Medea

Mere om Lars Hansare

Lars Hansare har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hansares udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Musfällan" i serien "Curt Paulsson" udgivet af SAGA Egmont - "Mord med Medea" i serien "Curt Paulsson" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Lars Hansares bøger

Lars Hansare har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Hansare som lydbog. Hansares bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Musfällan" af Lars Hansare

Det er muligt at købe Lars Hansares "Musfällan" som lydbog. Du kan også altid have "Musfällan" af Lars Hansare med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af serien "Curt Paulsson". Bogen kan købes online hos Bog & idé på swe og er udgivet af SAGA Egmont.

"Mord med Medea" af Lars Hansare

Hos Bog & idé er "Mord med Medea" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Mord med Medea" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af Hansares serie "Curt Paulsson". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Hansare