Bog & idéLars Hansen Ravn

Bøger skrevet af Lars Hansen Ravn

Læs mere om Lars Hansen Ravn
2 produkter
2 produkter
Et hjemmerøveri og en romas bekendelser
STREAM
Et hjemmerøveri og en romas bekendelserLars Hansen Ravn
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Et hjemmerøveri og en romas bekendelser
Et hjemmerøveri og en romas bekendelser
Et hjemmerøveri og en romas bekendelserLars Hansen Ravn
39,95 DKK
EBOG
(0)
Et hjemmerøveri og en romas bekendelser

Mere om Lars Hansen Ravn

Lars Hansen Ravn har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Ravn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et hjemmerøveri og en romas bekendelser" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Et hjemmerøveri og en romas bekendelser" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Lars Hansen Ravns bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Lars Hansen Ravn hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Lars Hansen Ravn bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Ravn er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Hansen Ravns "Et hjemmerøveri og en romas bekendelser"

Det er muligt at købe Lars Hansen Ravns "Et hjemmerøveri og en romas bekendelser" som lydbog. Med Lars Hansen Ravns "Et hjemmerøveri og en romas bekendelser" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Ravns serie "Dansk kriminalreportage". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Lars Hansen Ravn "Et hjemmerøveri og en romas bekendelser"

"Et hjemmerøveri og en romas bekendelser" er tilgængelig som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Et hjemmerøveri og en romas bekendelser" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Hansen Ravn