Bog & idéLars Hansen

Bøger skrevet af Lars Hansen

Læs mere om Lars Hansen
1 produkter
1 produkter
Jeg klarer mig på italiensk
Jeg klarer mig på italiensk!Alba Granizio
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Jeg klarer mig på italiensk!

Mere om Lars Hansen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Lars Hansen, ser du et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hansen.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Lars Hansens bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dansk-tyrkisk ordbog" udgivet af Special - "Tyrkisk-dansk ordbog" udgivet af Special - "Dansk - tyrkisk ordbog" udgivet af Special-Pædagogisk Forlag - "Et hjemmerøveri og en romas bekendelser" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Et hjemmerøveri og en romas bekendelser" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Åh.nej" udgivet af Boghvede - "Gøgereden" i serien "Søndags noveller" udgivet af Søndag - "Tyrkisk-dansk ordbog" i serien "Special-pædagogisk forlags indvandrerordbøger." udgivet af Special - "Dansk-tyrkisk ordbog" udgivet af Special

Lars Hansens bøger

Der er ni tilgængelige bøger af Lars Hansen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Hansens bøger fås i samtlige formater. Hansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dansk-tyrkisk ordbog" af Lars Hansen

"Dansk-tyrkisk ordbog" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Special, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Lars Hansen "Tyrkisk-dansk ordbog"

Det er muligt at købe Lars Hansens "Tyrkisk-dansk ordbog" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Special, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Hansen