Bog & idéLars Hein

Bøger skrevet af Lars Hein

Læs mere om Lars Hein
1 produkter
1 produkter
Innovatørens håndbog
Innovatørens håndbogJens Kugle
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovatørens håndbog

Mere om Lars Hein

Der er flere forskellige bøger af Lars Hein til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Hein.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Innovatørens håndbog" udgivet af Gyldendal - "Innovatørens håndbog" udgivet af Gyldendal Akademisk

Lars Heins bøger

Du kan købe to bøger af Lars Hein her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Lars Hein bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Hein er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Innovatørens håndbog" af Lars Hein

"Innovatørens håndbog" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Lars Hein "Innovatørens håndbog"

Dette er en også en skøn bog fra Hein, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Hein