Bog & idéLars Hem

Bøger skrevet af Lars Hem

Læs mere om Lars Hem
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne psykologisk teori
Klassisk og moderne psykologisk teoriLisbeth Harms
579,95 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne psykologisk teori
Psykoterapi og erkendelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykoterapi og erkendelseLars Hem
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykoterapi og erkendelse

Mere om Lars Hem

Lars Hem har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hem.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drømme" udgivet af Frydenlund - "Psykoterapi og erkendelse" udgivet af Akademisk Forlag - "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lars Hem

Du kan bestille fire bøger af Lars Hem her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Hems bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Hem er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Hems "Drømme"

"Drømme" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Psykoterapi og erkendelse" af Lars Hem

Det er muligt at købe Lars Hems "Psykoterapi og erkendelse" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Hem