Bog & idéLars Holger Ehlers

Bøger skrevet af Lars Holger Ehlers

Læs mere om Lars Holger Ehlers
2 produkter
2 produkter
Introduction to Medical Market Access in Denmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Introduction to Medical Market Access in DenmarkLars Holger Ehlers
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Introduction to Medical Market Access in Denmark
Introduction to Medical Market Access in Denmark
Introduction to Medical Market Access in DenmarkLars Holger Ehlers
319,95 DKK
EBOG
(0)
Introduction to Medical Market Access in Denmark

Mere om Lars Holger Ehlers

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger skrevet af Lars Holger Ehlers. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ehlers' nyeste bøger.
Bøgerne fra Lars Holger Ehlers findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Introduction to Medical Market Access in Denmark" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Introduction to Medical Market Access in Denmark" udgivet af DJØF - "Costing in health economic evaluation" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Lars Holger Ehlers' bøger

Lars Holger Ehlers har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Ehlers' bøger fås i udvalgte formater. Ehlers' bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Introduction to Medical Market Access in Denmark" af Lars Holger Ehlers

Hos Bog & idé er "Introduction to Medical Market Access in Denmark" tilgængelig som ebog. Med "Introduction to Medical Market Access in Denmark" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Lars Holger Ehlers "Introduction to Medical Market Access in Denmark"

Hos Bog & idé er "Introduction to Medical Market Access in Denmark" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er DJØF, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Holger Ehlers