Bog & idéLars Holmberg

Bøger skrevet af Lars Holmberg

Læs mere om Lars Holmberg
4 produkter
4 produkter
Politi og tryghed
Politi og tryghedLars Holmberg
389,95 DKK
EBOG
(0)
Politi og tryghed
Kultur og forståelse
Kultur og forståelseLars Kjærholm
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Kultur og forståelse
Verdens bedste politi
Verdens bedste politiFlemming Balvig
269,95 DKK
EBOG
(0)
Verdens bedste politi
Flamingoeffekten
FlamingoeffektenFlemming Balvig
519,95 DKK
EBOG
(0)
Flamingoeffekten

Mere om Lars Holmberg

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Lars Holmberg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Holmberg.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Lars Holmbergs bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "I forståelsens tjeneste?" udgivet af Justitsministeriet - "Is kiR for REAL?" udgivet af Afford - "Politi og tryghed" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Kriminalistiske pejlinger" udgivet af Djøf Forlag - "Flamingoeffekten" udgivet af DJØF - "Verdens bedste politi" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kultur og forståelse" udgivet af Gyldendal

Bøger af Lars Holmberg

Du kan købe syv bøger af Lars Holmberg her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Holmbergs bøger fås i flere formater. Bøgerne af Holmberg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"I forståelsens tjeneste?" af Lars Holmberg

Hos Bog & idé er "I forståelsens tjeneste?" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Lars Holmberg. Det er Justitsministeriet, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lars Holmberg "Is kiR for REAL?"

Hos Bog & idé er "Is kiR for REAL?" tilgængelig som pdf. Endnu en af Lars Holmberg fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Afford.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Holmberg