Bog & idéLars Hove Sørensen

Bøger skrevet af Lars Hove Sørensen

Læs mere om Lars Hove Sørensen
1 produkter
1 produkter
Offentlig administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Offentlig administrationSvend Aage Andersen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig administration

Mere om Lars Hove Sørensen

Hvis du søger en bog af Lars Hove Sørensen, har du et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Digitalisering i offentlig forvaltning" udgivet af Samfundslitteratur - "Offentlig administration" udgivet af Gyldendal

Bøger af Lars Hove Sørensen

Lars Hove Sørensen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Sørensens bøger fås i samtlige formater. Sørensens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Digitalisering i offentlig forvaltning" af Lars Hove Sørensen

"Digitalisering i offentlig forvaltning" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Offentlig administration" af Lars Hove Sørensen

"Offentlig administration" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Hove Sørensen