Bog & idéLars Hyldstrup

Bøger skrevet af Lars Hyldstrup

Læs mere om Lars Hyldstrup
3 produkter
3 produkter
Menneskets ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskets ernæringAnne Dilani Schrøder
548,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets ernæring
Hvad er osteoporose?
STREAM
Hvad er osteoporose?Lars Hyldstrup
199,95 DKK
Lydbog
(0)
Hvad er osteoporose?
Klinisk ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk ernæringJørgen Wiis
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring

Mere om Lars Hyldstrup

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Lars Hyldstrup, ser du et bredt udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Hyldstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskets ernæring" udgivet af - - "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal

Bøger af Lars Hyldstrup

Lars Hyldstrup har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Lars Hyldstrup kommer i flere forskellige formater. Hyldstrups bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Hyldstrups "Menneskets ernæring"

Det er muligt at købe Lars Hyldstrups "Menneskets ernæring" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af -.

Lars Hyldstrup "Menneskets ernæring"

Hos Bog & idé er "Menneskets ernæring" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Hyldstrup