Bog & idéLars Inge Terum (red.)

Bøger skrevet af Lars Inge Terum (red.)

Læs mere om Lars Inge Terum (red.)
1 produkter
1 produkter
Profesjonsstudier
ProfesjonsstudierAnders Molander
699,95 DKK
Hæftet
(0)
Profesjonsstudier

Mere om Lars Inge Terum (red.)

Du kan kun bestille en enkelt bog af Lars Inge Terum (red.) her hos Bog & idé. Det er "Profesjonsstudier". Den er publiceret af Universitetsforlaget på norsk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Inge Terum (red.)s "Profesjonsstudier"

Hos Bog & idé er "Profesjonsstudier" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Universitetsforlaget.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Inge Terum (red.)