Bog & idéLars Ivar Hansen

Bøger skrevet af Lars Ivar Hansen

Læs mere om Lars Ivar Hansen
1 produkter
1 produkter
Samenes historie fram til 1750
Samenes historie fram til 1750Bjørnar Olsen
649,95 DKK
Hæftet
(0)
Samenes historie fram til 1750

Mere om Lars Ivar Hansen

Der er bare én bog af Lars Ivar Hansen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Samenes historie fram til 1750". Den er publiceret af Cappelen Damm akademisk på norsk bokmål.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Samenes historie fram til 1750" af Lars Ivar Hansen

"Samenes historie fram til 1750" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Endnu en af Lars Ivar Hansen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Ivar Hansen