Bog & idéLars Jørgensen

Bøger skrevet af Lars Jørgensen

Læs mere om Lars Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Konge af en anden verden
FrederikLars Jørgensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Frederik
Frederik
BOEGERTILSTAERKPRIS
FrederikLars Jørgensen
232,36 DKK
Paperback
(0)
Frederik

Mere om Lars Jørgensen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Lars Jørgensen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konge af en anden verden" udgivet af Books on Demand - "Frederik" udgivet af Books on Demand - "Food, Population and Health" udgivet af Videnskabernes Selskab

Lars Jørgensens bøger

Du kan finde tre bøger af Lars Jørgensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Jørgensens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Jørgensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Konge af en anden verden" af Lars Jørgensen

Det er muligt at købe Lars Jørgensens "Konge af en anden verden" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Konge af en anden verden" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

Lars Jørgensen "Frederik"

Det er muligt at købe Lars Jørgensens "Frederik" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Jørgensen