Bog & idéLars Juul

Bøger skrevet af Lars Juul

Læs mere om Lars Juul
1 produkter
1 produkter
Klinisk reumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk reumatologiMette Hedeboe
611,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk reumatologi

Mere om Lars Juul

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Lars Juul. På listen nedenfor har du de nyeste af Juuls bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk reumatologi" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi" i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lars Juul

Der er to tilgængelige bøger af Lars Juul hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan kun købe Juuls bøger som indbundet. Bøgerne af Juul er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klinisk reumatologi" af Lars Juul

Det er muligt at købe Lars Juuls "Klinisk reumatologi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Klinisk reumatologi" af Lars Juul

Hos Bog & idé er "Klinisk reumatologi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er med i Juuls serie "Ergo/fys Munksgaard Danmark". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Juul