Bog & idéLars Kiertzner

Bøger skrevet af Lars Kiertzner

Læs mere om Lars Kiertzner
6 produkter
6 produkter
Etiske regler for revisorer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Etiske regler for revisorerLars Kiertzner
605,86 DKK
Hæftet
(0)
Etiske regler for revisorer
Revisoransvar
BOEGERTILSTAERKPRIS
RevisoransvarLars Kiertzner
1574,96 DKK
Indbundet
(0)
Revisoransvar
Regnskab og revision i visse fonde og foreninger
Regnskab og revision i visse fonde og foreningerLars Kiertzner
779,95 DKK
Hæftet
(0)
Regnskab og revision i visse fonde og foreninger
Ny revisorlovgivning 2016/2017
Ny revisorlovgivning 2016/2017Lars Kiertzner
619,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny revisorlovgivning 2016/2017
Når revisorer 'sladrer' - særlige rapporteringspligter
Når revisorer 'sladrer' - særlige rapporteringspligterLars Kiertzner
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Når revisorer 'sladrer' - særlige rapporteringspligter
Når regnskaber ikke revideres
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når regnskaber ikke revideresLars Kiertzner
656,96 DKK
Hæftet
(0)
Når regnskaber ikke revideres

Mere om Lars Kiertzner

Der er en del bøger fra Lars Kiertzner til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kiertzners nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Revisoransvar" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Når regnskaber ikke revideres" udgivet af Karnov Group Denmark - "Når revisorer ´sladrer´" udgivet af Karnov Group Denmark - "Ny revisorlovgivning 2016/2017" udgivet af Karnov Group - "Problemer fra revisors hverdag" udgivet af Karnov Group - "Revisoransvar" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Når regnskaber ikke revideres" udgivet af Karnov Group - "Regnskab og revision i visse fonde og foreninger" udgivet af Karnov Group - "Revisionsprocessen efter clarity standarderne" udgivet af Thomson Reuters Professional - "Professionsetik for revisorer" udgivet af Foreningen af statsautorisede revisorer - "Revisionsprocesstandarder - med fokus på centrale nyskabelser" udgivet af Thomson

Bøger skrevet af Lars Kiertzner

Du kan finde 11 bøger af Lars Kiertzner her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Lars Kiertzner fås i flere formater. Bøgerne af Kiertzner er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Revisoransvar" af Lars Kiertzner

Det er muligt at købe Lars Kiertzners "Revisoransvar" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lars Kiertzner "Når regnskaber ikke revideres"

Det er muligt at købe Lars Kiertzners "Når regnskaber ikke revideres" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Karnov Group Denmark, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Kiertzner