Bog & idéLars Kirkegaard

Bøger skrevet af Lars Kirkegaard

Læs mere om Lars Kirkegaard
1 produkter
1 produkter
Innovatørens håndbog
Innovatørens håndbogJens Kugle
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovatørens håndbog

Mere om Lars Kirkegaard

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Lars Kirkegaard. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Kirkegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Innovatørens håndbog" udgivet af Gyldendal - "Innovatørens håndbog" udgivet af Gyldendal Akademisk

Bøger skrevet af Lars Kirkegaard

Lars Kirkegaard har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Lars Kirkegaard kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Kirkegaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Innovatørens håndbog" af Lars Kirkegaard

Det er muligt at købe Lars Kirkegaards "Innovatørens håndbog" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Innovatørens håndbog" af Lars Kirkegaard

Endnu en af Lars Kirkegaard fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Kirkegaard