Bog & idéLars Knudsen

Bøger skrevet af Lars Knudsen

Læs mere om Lars Knudsen
3 produkter
3 produkter
Akutbogen
AkutbogenAnders Møllekær
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Akutbogen
Odysseus  Rejse - Lydbogsdrama
STREAM
Odysseus' Rejse - LydbogsdramaLars Knudsen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Odysseus' Rejse - Lydbogsdrama
Too Great for the Eye of Man
Too Great for the Eye of ManLars Knudsen
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Too Great for the Eye of Man

Mere om Lars Knudsen

Lars Knudsen har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Knudsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den smukkeste taber" udgivet af Forlaget tekst og betydning - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Odysseus Rejse - Lydbogsdrama" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Odysseus` Rejse" i serien "Verdens Bedste Historier" udgivet af Grammafon - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Akutbogen" udgivet af Gyldendal - "Master songs" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Skab dig!" i serien "Pædagogisk filosofi¤Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger

Mere om Lars Knudsens bøger

Du kan bestille ni bøger af Lars Knudsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Knudsens bøger kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Knudsen opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Knudsens "Den smukkeste taber"

Hos Bog & idé er "Den smukkeste taber" tilgængelig som limryg. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Lars Knudsen. Det er Forlaget tekst og betydning, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Lars Knudsen "Den akutte patient"

Det er muligt at købe Lars Knudsens "Den akutte patient" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Knudsen