Bog & idéLars Koch

Bøger skrevet af Lars Koch

Læs mere om Lars Koch
12 produkter
12 produkter
Johannes' passioner
Johannes' passionerLars Koch
89,95 DKK
EBOG
(0)
Johannes' passioner
Johannes passioner Krystalspiren
KrystalspirenLars Koch
49,95 DKK
EBOG
(0)
Krystalspiren
Johannes passioner Flammesværdet
FlammesværdetLars Koch
49,95 DKK
EBOG
(0)
Flammesværdet
Putorio
PutorioLars Koch
89,95 DKK
EBOG
(0)
Putorio
Udkanten
UdkantenLars Koch
49,95 DKK
EBOG
(0)
Udkanten
Enferno
EnfernoLars Koch
49,95 DKK
EBOG
(0)
Enferno
Falden frugt
Falden frugtLars Koch
29,95 DKK
EBOG
(0)
Falden frugt
Det står skrevet
Det står skrevetLars Koch
59,95 DKK
EBOG
(0)
Det står skrevet
Perdiso
PerdisoLars Koch
49,95 DKK
EBOG
(0)
Perdiso
Johannes passioner Stille regn
Stille regnLars Koch
49,95 DKK
EBOG
(0)
Stille regn
Noveller uden ende
Noveller uden endeLars Koch
29,95 DKK
EBOG
(0)
Noveller uden ende
Det står skrevet
Det står skrevetLars Koch
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Det står skrevet

Mere om Lars Koch

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger af Lars Koch. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kochs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Putorio" udgivet af Forlaget Biotopen - "Enferno" udgivet af Forlaget Biotopen - "Perdiso" udgivet af Biotopen - "Falden frugt" udgivet af Forlaget Biotopen - "Udkanten" udgivet af Biotopen - "Krystalspiren" i serien "Johannes' passioner" udgivet af Forlaget Biotopen - "Johannes' passioner" udgivet af Forlaget Biotopen - "Stille regn" i serien "Johannes' passioner" udgivet af Forlaget Biotopen - "Flammesværdet" i serien "Johannes' passioner" udgivet af Forlaget Biotopen

Bøger af Lars Koch

Du kan finde ni bøger af Lars Koch her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Koch som ebog. Lars Koch bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Kochs "Putorio"

Det er muligt at købe Lars Kochs "Putorio" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Putorio" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Biotopen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Enferno" af Lars Koch

"Enferno" er tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Enferno" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Forlaget Biotopen, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Koch