Bog & idéLars Kristensen

Bøger skrevet af Lars Kristensen

Læs mere om Lars Kristensen
2 produkter
2 produkter
100 danske smådyr
100 danske smådyrLars Kristensen
269,95 DKK
Indbundet
(0)
100 danske smådyr
100 danske smådyr
100 danske smådyrLars Kristensen
169,95 DKK
EBOG
(0)
100 danske smådyr

Mere om Lars Kristensen

Lars Kristensen har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sværdet & tidsscepteret" i serien "Gumpy - den ildpruttende gargoil" udgivet af Skriveforlaget - "Notre Dames forbandelse" i serien "Gumpy - den ildpruttende gargoil" udgivet af Skriveforlaget - "I vulkanens skygge " i serien "Gumpy - den ildpruttende gargoil" udgivet af Skriveforlaget - "Diamanthjertet" i serien "Gumpy - den ildpruttende gargoil" udgivet af Skriveforlaget - "Sværdet & tidsscepteret" i serien "Gumpy - den ildpruttende gargoil" udgivet af Skriveforlaget - "I vulkanens skygge" i serien "Gumpy - den ildpruttende gargoil" udgivet af Skriveforlaget

Bøger skrevet af Lars Kristensen

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Lars Kristensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Lars Kristensen fås i et udvalg af formater. Kristensens bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Skriveforlaget.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sværdet & tidsscepteret" af Lars Kristensen

Det er muligt at købe Lars Kristensens "Sværdet & tidsscepteret" som e-bog. Med "Sværdet & tidsscepteret" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Gumpy - den ildpruttende gargoil". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Skriveforlaget.

"Notre Dames forbandelse" af Lars Kristensen

Hos Bog & idé er "Notre Dames forbandelse" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Kristensen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af serien "Gumpy - den ildpruttende gargoil". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Skriveforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Kristensen