Bog & idéLars Lerin

Bøger skrevet af Lars Lerin

Læs mere om Lars Lerin
5 produkter
5 produkter
Om vinteren
Om vinterenKarl Ove Knausgård
349,95 DKK
Indbundet
(8)
Om vinteren
Lofoten
LofotenLars Lerin
469,95 DKK
Indbundet
(0)
Lofoten
Naturlära
NaturläraLars Lerin
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Naturlära
Trollet är inte hemma
Trollet är inte hemmaLars Lerin
259,95 DKK
Indbundet
(0)
Trollet är inte hemma
Om vinteren
Om vinterenKarl Ove Knausgård
149,00 DKK
e-bog
(8)
Om vinteren

Mere om Lars Lerin

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Lars Lerin. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Lerin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Axels tid" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Trollet är inte hemma" udgivet af Bonnier Carlsen - "Och fågeln flög fritt för att uppsöka sin bur" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Naturlära" udgivet af Albert Bonniers förlag

Lars Lerins bøger

Lars Lerin har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Lerin som indbundet. Bøgerne af Lerin er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars Lerins "Axels tid"

Hos Bog & idé er "Axels tid" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Albert Bonniers förlag.

"Trollet är inte hemma" af Lars Lerin

Det er muligt at købe Lars Lerins "Trollet är inte hemma" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Bonnier Carlsen.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Lerin