Bog & idéLars Ljungqvist

Bøger skrevet af Lars Ljungqvist

Læs mere om Lars Ljungqvist
6 produkter
6 produkter
Access 2016 for alle
Access 2016 for alleLars Ljungqvist
129,95 DKK
EBOG
(0)
Access 2016 for alle
HTML5 og CSS3
HTML5 og CSS3Lars Ljungqvist
129,95 DKK
EBOG
(0)
HTML5 og CSS3
OneNote 2013 for alle
Onenote 2013 – for alleLars Ljungqvist
109,95 DKK
EBOG
(0)
Onenote 2013 – for alle
Access 2013 for alle
Access 2013 for alleLars Ljungqvist
129,95 DKK
EBOG
(0)
Access 2013 for alle
Informatik B
Informatik BLars Ljungqvist
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Informatik B
OneNote 2013 for alle
Onenote 2013 – for alleLars Ljungqvist
109,95 DKK
EBOG
(0)
Onenote 2013 – for alle

Mere om Lars Ljungqvist

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger fra Lars Ljungqvist. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Ljungqvist.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "HTML5 og CSS3" i serien "Visuel guide" udgivet af Libris - "HTML5 og CSS3" i serien "Visuel guide" udgivet af Libris - "Access 2016 for alle " i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris Digimental - "Onenote 2013 – for alle" i serien "Lær det selv¤Visuel guide" udgivet af Libris Digimental A/S - "Onenote 2013 – for alle" i serien "Lær det selv¤Visuel guide" udgivet af Libris Digimental A/S - "Access 2013 for alle" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris Digimental A/S - "Gratis billedbehandling med GIMP" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris - "Access 2016" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris - "Access 2013" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris - "OneNote 2013" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris

Lars Ljungqvists bøger

Du kan købe ti bøger af Lars Ljungqvist her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Lars Ljungqvist bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Ljungqvist lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars Ljungqvists "HTML5 og CSS3"

Det er muligt at købe Lars Ljungqvists "HTML5 og CSS3" som ebog. Med "HTML5 og CSS3" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Ljungqvists serie "Visuel guide". Det er Libris, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"HTML5 og CSS3" af Lars Ljungqvist

Det er muligt at købe Lars Ljungqvists "HTML5 og CSS3" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Visuel guide". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Libris.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Ljungqvist