Bog & idéLars Løvlie (red.)

Bøger skrevet af Lars Løvlie (red.)

Læs mere om Lars Løvlie (red.)
1 produkter
1 produkter
Pedagogikkens mange ansikter : pedagogikkens idéhistorie fra antikken til det postmoderne
Pedagogikkens mange ansikter : pedagogikkens idéhistorie fra antikken til det postmoderneLars Løvlie (red.)
809,95 DKK
Indbundet
(0)
Pedagogikkens mange ansikter : pedagogikkens idéhistorie fra antikken til det postmoderne

Mere om Lars Løvlie (red.)

Du kan kun bestille en enkelt bog af Lars Løvlie (red.) her hos Bog & idé. Bogen hedder "Pedagogikkens mange ansikter : pedagogikkens idéhistorie fra antikken til det postmoderne". Den er publiceret af Universitetsforlaget på flere sprog.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars Løvlie (red.)s "Pedagogikkens mange ansikter : pedagogikkens idéhistorie fra antikken til det postmoderne"

Hos Bog & idé er "Pedagogikkens mange ansikter : pedagogikkens idéhistorie fra antikken til det postmoderne" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på flere sprog.

Endnu en af Lars Løvlie (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Løvlie (red.)