Bog & idéLars Lönnroth

Bøger skrevet af Lars Lönnroth

Læs mere om Lars Lönnroth
1 produkter
1 produkter
Parallella liv : om Sven Delblancs och P.O. Enquists författarskap
Parallella liv : om Sven Delblancs och P.O. Enquists författarskapom Sven Delblancs och P.O. Enquists författarskap
379,95 DKK
Indbundet
(0)
Parallella liv : om Sven Delblancs och P.O. Enquists författarskap

Mere om Lars Lönnroth

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Lars Lönnroth. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lönnroth.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Lars Lönnroths bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Det germanska spåret" udgivet af Natur & Kultur - "The Academy of Odin" i serien "The Viking collection" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Lars Lönnroths bøger

Du kan bestille to bøger af Lars Lönnroth her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Lönnroth som indbundet. Bøgerne af Lönnroth er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars Lönnroths "Det germanska spåret"

Hos Bog & idé er "Det germanska spåret" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Natur & Kultur.

Lars Lönnroth "The Academy of Odin"

Det er muligt at købe Lars Lönnroths "The Academy of Odin" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "The Viking collection". Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Lönnroth