Bog & idéLars Lundmann

Bøger skrevet af Lars Lundmann

Læs mere om Lars Lundmann
3 produkter
3 produkter
Du skal ikke være dig selv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Du skal ikke være dig selvLars Lundmann
179,96 DKK
Paperback
(1)
Du skal ikke være dig selv
Du skal ikke være dig selv
Du skal ikke være dig selvLars Lundmann
109,95 DKK
EBOG
(1)
Du skal ikke være dig selv
Du skal ikke være dig selv
Du skal ikke være dig selvLars Lundmann
109,95 DKK
Lydbog
(1)
Du skal ikke være dig selv

Mere om Lars Lundmann

Hvis du leder efter en bog af Lars Lundmann, kan du købe et stort udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lundmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Taberledelse – når ledere drives af eget mindreværd" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Du skal ikke være dig selv" udgivet af Mental Press - "Du skal ikke være dig selv" udgivet af Mental Press - "Du skal ikke være dig selv" udgivet af MENTAL PRESS - "Hvem er jeg?" udgivet af Frydenlund - "Hvem er jeg?" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Lars Lundmann

Du kan bestille seks bøger af Lars Lundmann her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Lars Lundmann fås i samtlige formater. Bøgerne af Lundmann er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Taberledelse – når ledere drives af eget mindreværd" af Lars Lundmann

Det er muligt at købe Lars Lundmanns "Taberledelse – når ledere drives af eget mindreværd" som ebog. Med "Taberledelse – når ledere drives af eget mindreværd" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Artikel fra Erhvervspsykologi". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Lars Lundmann "Du skal ikke være dig selv"

Hos Bog & idé er "Du skal ikke være dig selv" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Du skal ikke være dig selv" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Mental Press, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Lundmann