Bog & idéLars Mæhle

Bøger skrevet af Lars Mæhle

Læs mere om Lars Mæhle
2 produkter
2 produkter
Fuck off – I love you
STREAM
Fuck off – I love youLars Mæhle
129,95 DKK
Lydbog
(3)
Fuck off – I love you
Realityspillet 2052
Realityspillet 2052Lars Mæhle
119,95 DKK
EBOG
(5)
Realityspillet 2052

Mere om Lars Mæhle

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Lars Mæhle. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mæhle.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fuck off – I love you" udgivet af Vild Maskine - "Realityspillet 2052" udgivet af Vild Maskine

Lars Mæhles bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Lars Mæhle hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Lars Mæhle kommer i samtlige formater. Mæhles bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Vild Maskine.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars Mæhles "Fuck off – I love you"

Hos Bog & idé er "Fuck off – I love you" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Fuck off – I love you" af Lars Mæhle med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vild Maskine.

"Realityspillet 2052" af Lars Mæhle

"Realityspillet 2052" kan købes online som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Realityspillet 2052" på din enhed og begynde at læse. Det er Vild Maskine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Mæhle