Bog & idéLars Martin Sørensen

Bøger skrevet af Lars Martin Sørensen

Læs mere om Lars Martin Sørensen
1 produkter
1 produkter
Sidste nyt fra Berlin
Sidste nyt fra BerlinLars-Martin Sørensen
139,95 DKK
Lydbog
(8)
Sidste nyt fra Berlin

Mere om Lars Martin Sørensen

Du kan kun finde en enkelt bog af Lars Martin Sørensen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sidste nyt fra Berlin". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Martin Sørensens "Sidste nyt fra Berlin"

Hos Bog & idé er "Sidste nyt fra Berlin" tilgængelig som lydbog. Lars Martin Sørensens "Sidste nyt fra Berlin" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lars Martin Sørensen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Martin Sørensen