Bog & idéLars Michaelsen

Bøger skrevet af Lars Michaelsen

Læs mere om Lars Michaelsen
1 produkter
1 produkter
Lede hunde & kolde kameler
Lede hunde & kolde kamelerTonny Vorm
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Lede hunde & kolde kameler

Mere om Lars Michaelsen

Lars Michaelsen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Michaelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Lede hunde & kolde kameler" i serien "Sort kaffe & hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Lars Michaelsens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Lars Michaelsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Lars Michaelsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Michaelsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Michaelsens "Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser"

Det er muligt at købe Lars Michaelsens "Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser" som ebog. Med "Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Lede hunde & kolde kameler" af Lars Michaelsen

Det er muligt at købe Lars Michaelsens "Lede hunde & kolde kameler" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er med i serien "Sort kaffe & hvide sokker". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Michaelsen