Bog & idéLars N. Henningsen

Bøger skrevet af Lars N. Henningsen

Læs mere om Lars N. Henningsen
1 produkter
1 produkter
Værdikamp og folkeuro
BOEGERTILSTAERKPRIS
Værdikamp og folkeuroLars N. Henningsen
107,86 DKK
Indbundet
(1)
Værdikamp og folkeuro

Mere om Lars N. Henningsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Lars N. Henningsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Henningsen.
Bøgerne fra Lars N. Henningsen tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kampen om de faldnes minde" udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland - "Personarkiver i Arkivet ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig " i serien "Arkivserien / udgivet af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig" udgivet af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig - "Arkivet ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig " i serien "Arkivserien / udgivet af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig" udgivet af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig - "Danske kirkebøger i Sydslesvig " i serien "Arkivserien / udgivet af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig" udgivet af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig - "Kirke og folk i grænselandet " i serien "Studieafdelingens udgivelser" udgivet af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig - "Værdikamp og folkeuro" i serien "Skrifter udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland" udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland - "Sydslesvigs danske historie" i serien "Studieafdelingens udgivelser" udgivet af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig - "Sønderjyllands historie Bd.2" udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland - "Sønderjyllands historie Bd.1" udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland - "Sydslesvig-ungdom på danske efterskoler - før og nu" i serien "Arkivserien / udgivet af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig." udgivet af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig - "Flensborgskibe i Østersøen, Middelhavet og Vestindien 1790-1850" i serien "Studieafdelingens udgivelser." udgivet af Sydslesvigsk Forening¤Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig - "Konger, Flensborg og Sydslesvigs danske mindretal" i serien "Studieafdelingens udgivelser" udgivet af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig

Mere om Lars N. Henningsens bøger

Du kan bestille 12 bøger af Lars N. Henningsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Lars N. Henningsen fås i flere formater. Henningsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars N. Henningsens "Kampen om de faldnes minde"

Hos Bog & idé er "Kampen om de faldnes minde" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Historisk Samfund for Sønderjylland, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Personarkiver i Arkivet ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig " af Lars N. Henningsen

Det er muligt at købe Lars N. Henningsens "Personarkiver i Arkivet ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig " som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Arkivserien / udgivet af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig.
Detaljer
Fulde navn:
Lars N. Henningsen