Bog & idéLars Nørbach

Bøger skrevet af Lars Nørbach

Læs mere om Lars Nørbach
1 produkter
1 produkter
De nordiske guder og vikingerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
De nordiske guder og vikingerneLars Nørbach
165,96 DKK
Indbundet
(1)
De nordiske guder og vikingerne

Mere om Lars Nørbach

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Lars Nørbach. Bogen hedder "De nordiske guder og vikingerne". Det er Hovedland, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"De nordiske guder og vikingerne" af Lars Nørbach

Det er muligt at købe Lars Nørbachs "De nordiske guder og vikingerne" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Hovedland, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lars Nørbach fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Nørbach