Bog & idéLars Økjær Jørgensen

Bøger skrevet af Lars Økjær Jørgensen

Læs mere om Lars Økjær Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Mediation
MediationMartin Lavesen
809,95 DKK
Hæftet
(0)
Mediation
Mediation
MediationMartin Lavesen
749,95 DKK
Hæftet
(0)
Mediation

Mere om Lars Økjær Jørgensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Lars Økjær Jørgensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Økjær Jørgensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vejledning til bekendtgørelse nr. 629 af 23. maj 1995 om sikkerhedskrav til legetøj og produkter som på grund af deres ydre fremtræden kan forveksles med levnedsmidler" udgivet af Forbrugerstyrelsen - "Mediation" udgivet af Karnov Group - "Mediation" udgivet af Thomson

Mere om Lars Økjær Jørgensens bøger

Du kan bestille tre bøger af Lars Økjær Jørgensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Økjær Jørgensens bøger kommer kun som hæftet. Økjær Jørgensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars Økjær Jørgensens "Vejledning til bekendtgørelse nr. 629 af 23. maj 1995 om sikkerhedskrav til legetøj og produkter som på grund af deres ydre fremtræden kan forveksles med levnedsmidler"

Hos Bog & idé er "Vejledning til bekendtgørelse nr. 629 af 23. maj 1995 om sikkerhedskrav til legetøj og produkter som på grund af deres ydre fremtræden kan forveksles med levnedsmidler" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forbrugerstyrelsen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Mediation" af Lars Økjær Jørgensen

Det er muligt at købe Lars Økjær Jørgensens "Mediation" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Karnov Group, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Økjær Jørgensen