Bog & idéLars Østergaard

Bøger skrevet af Lars Østergaard

Læs mere om Lars Østergaard
2 produkter
2 produkter
Sygdomslære
SygdomslæreNina Skavlan Godtfredsen
829,95 DKK
Bog
(0)
Sygdomslære
Samlet op på vejen og fortalt - Ord hentet med blod, sved og fortalt med tårer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samlet op på vejen og fortalt - Ord hentet med blod, sved og fortalt med tårerRedigeret af Jacob Vestager Tybjerg
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Samlet op på vejen og fortalt - Ord hentet med blod, sved og fortalt med tårer

Mere om Lars Østergaard

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Lars Østergaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Østergaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samlet op på vejen og fortalt - Ord hentet med blod, sved og fortalt med tårer" udgivet af Forlaget Velovers - "Kompendium i Marketing Management" udgivet af Aspiri - "Unge med HIV" udgivet af Her & Nu - "Sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "E-handel, markedsføring og sociale medier" udgivet af Forlaget '94 - "Lystfiskerens lommebog 2014" udgivet af Gyldendal - "Lystfiskerens lommebog 2013" udgivet af Gyldendal - "Lystfiskerens lommebog 2012" udgivet af Gyldendal - "X - Kompendium i Marketing Management" i serien "Kompendium" udgivet af Aspiri - "Lystfiskerens lommebog 2015" udgivet af Gyldendal - "E-handel, markedsføring og sociale medier" udgivet af Forlaget '94

Bøger skrevet af Lars Østergaard

Du kan finde 11 bøger af Lars Østergaard her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Lars Østergaard fås i forskellige formater. Lars Østergaard bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Samlet op på vejen og fortalt - Ord hentet med blod, sved og fortalt med tårer" af Lars Østergaard

Hos Bog & idé er "Samlet op på vejen og fortalt - Ord hentet med blod, sved og fortalt med tårer" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Velovers.

Lars Østergaard "Kompendium i Marketing Management"

Hos Bog & idé er "Kompendium i Marketing Management" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aspiri.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Østergaard