Bog & idéLars Ole Andersen

Bøger skrevet af Lars Ole Andersen

Læs mere om Lars Ole Andersen
1 produkter
1 produkter
Før placeboeffekten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Før placeboeffektenLars Ole Andersen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Før placeboeffekten

Mere om Lars Ole Andersen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Lars Ole Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af HansReitzels - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Munksgaard - "Før placeboeffekten" udgivet af Museum Tusculanum

Lars Ole Andersens bøger

Du kan bestille tre bøger af Lars Ole Andersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan købe Lars Ole Andersen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klinisk sundhedspsykologi" af Lars Ole Andersen

"Klinisk sundhedspsykologi" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Klinisk sundhedspsykologi" af Lars Ole Andersen

Hos Bog & idé er "Klinisk sundhedspsykologi" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Klinisk sundhedspsykologi" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Ole Andersen