Bog & idéLars Ostenfeld

Bøger skrevet af Lars Ostenfeld

Læs mere om Lars Ostenfeld
1 produkter
1 produkter
Hvad fejler jeg?
Hvad fejler jegLars Ostenfeld
29,95 DKK
EBOG
(0)
Hvad fejler jeg

Mere om Lars Ostenfeld

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Lars Ostenfeld. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ostenfeld.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvad fejler jeg?" udgivet af FADL - "Gæt en lort" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hvad fejler jeg" udgivet af Fadl's Forlag

Mere om Lars Ostenfelds bøger

Lars Ostenfeld har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Ostenfelds bøger fås i et udvalg af formater. Ostenfelds bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Ostenfelds "Hvad fejler jeg?"

Hos Bog & idé er "Hvad fejler jeg?" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er FADL, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Gæt en lort" af Lars Ostenfeld

Det er muligt at købe Lars Ostenfelds "Gæt en lort" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Ostenfeld