Bog & idéLars Ove Dragsted

Bøger skrevet af Lars Ove Dragsted

Læs mere om Lars Ove Dragsted
1 produkter
1 produkter
Menneskets ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskets ernæringAnne Dilani Schrøder
548,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets ernæring

Mere om Lars Ove Dragsted

Der findes en del bøger af Lars Ove Dragsted online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Dragsteds bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskets ernæring" udgivet af - - "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal

Bøger af Lars Ove Dragsted

Du kan købe fire bøger af Lars Ove Dragsted her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Lars Ove Dragsted bøger i et udvalg af formater. Dragsteds bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Ove Dragsteds "Menneskets ernæring"

Hos Bog & idé er "Menneskets ernæring" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er -, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Menneskets ernæring" af Lars Ove Dragsted

"Menneskets ernæring" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Ove Dragsted