Bog & idéLars Ove Jensen

Bøger skrevet af Lars Ove Jensen

Læs mere om Lars Ove Jensen
1 produkter
1 produkter
Røveri mod Bilka Varehus i Tilst ved Århus
Røveri mod Bilka Varehus i Tilst ved ÅrhusLars Ove Jensen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Røveri mod Bilka Varehus i Tilst ved Århus

Mere om Lars Ove Jensen

Du kan kun finde en enkelt bog af Lars Ove Jensen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Røveri mod Bilka Varehus i Tilst ved Århus". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Røveri mod Bilka Varehus i Tilst ved Århus" er desuden udgivet i serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Røveri mod Bilka Varehus i Tilst ved Århus" af Lars Ove Jensen

Hos Bog & idé er "Røveri mod Bilka Varehus i Tilst ved Århus" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Røveri mod Bilka Varehus i Tilst ved Århus" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Jensens serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lars Ove Jensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Ove Jensen