Bog & idéLars Peter Bech Kjeldsen

Bøger skrevet af Lars Peter Bech Kjeldsen

Læs mere om Lars Peter Bech Kjeldsen
3 produkter
3 produkter
Sundhedsvæsenet under forandring
Sundhedsvæsenet under forandringBritta Hørdam
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet under forandring
Sundhedsvæsenet under forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsvæsenet under forandringKarin Højbjerg
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet under forandring
Når skolen udvikler sig indefra
Når skolen udvikler sig indefraLars Peter Bech Kjeldsen
95,95 DKK
EBOG
(0)
Når skolen udvikler sig indefra

Mere om Lars Peter Bech Kjeldsen

Lars Peter Bech Kjeldsen har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Bech Kjeldsen.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Lars Peter Bech Kjeldsens bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "IKT og skoleudvikling" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Sundhedsvæsenet under forandring" udgivet af Gyldendal - "Det konvergente læringsrum " i serien "Literacy & læring" udgivet af Klim - "Når skolen udvikler sig indefra" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Når skolen udvikler sig indefra" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitets Forlag - "Teamets arbejde med - evaluering og kvalitetsudvikling af undervisningen" udgivet af Kroghs Forlag - "Når skolen udvikler sig indefra" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet

Bøger skrevet af Lars Peter Bech Kjeldsen

Der er syv tilgængelige udgivelser af Lars Peter Bech Kjeldsen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Lars Peter Bech Kjeldsen kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Bech Kjeldsen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"IKT og skoleudvikling" af Lars Peter Bech Kjeldsen

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Lars Peter Bech Kjeldsen. Det er Danmarks Lærerhøjskole, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Lars Peter Bech Kjeldsen "Sundhedsvæsenet under forandring"

Det er muligt at købe Lars Peter Bech Kjeldsens "Sundhedsvæsenet under forandring" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Peter Bech Kjeldsen