Bog & idéLars Peter Kammersgaard

Bøger skrevet af Lars Peter Kammersgaard

Læs mere om Lars Peter Kammersgaard
2 produkter
2 produkter
Neurologi og neurorehabilitering
Neurologi og neurorehabiliteringHenrik Kirk
619,95 DKK
Indbundet
(0)
Neurologi og neurorehabilitering
Sygdomslære
SygdomslæreNina Skavlan Godtfredsen
829,95 DKK
Bog
(0)
Sygdomslære

Mere om Lars Peter Kammersgaard

Hvis du søger en bog af Lars Peter Kammersgaard, kan du købe et stort udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Kammersgaards bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Neurologi og neurorehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Mere om Lars Peter Kammersgaards bøger

Du kan finde to bøger af Lars Peter Kammersgaard her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Lars Peter Kammersgaard fås i samtlige formater. Kammersgaards bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sygdomslære" af Lars Peter Kammersgaard

Det er muligt at købe Lars Peter Kammersgaards "Sygdomslære" som bog. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Lars Peter Kammersgaard. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Neurologi og neurorehabilitering" af Lars Peter Kammersgaard

Hos Bog & idé er "Neurologi og neurorehabilitering" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Kammersgaards serie "Ergo/fys Munksgaard". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Peter Kammersgaard