Bog & idéLars Peter Nielsen

Bøger skrevet af Lars Peter Nielsen

Læs mere om Lars Peter Nielsen
3 produkter
3 produkter
Medicinhåndtering i sygepleje
Medicinhåndtering i sygeplejeAnn Lykkegaard Sørensen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Medicinhåndtering i sygepleje
Kunstnerisk lederskab
Kunstnerisk lederskabLars Peter Nielsen
169,95 DKK
Hæftet
(1)
Kunstnerisk lederskab
Psykodynamisk organisationspsykologi bind II
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykodynamisk organisationspsykologi bind IIÅse Høgsbro Lading
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Psykodynamisk organisationspsykologi bind II

Mere om Lars Peter Nielsen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Lars Peter Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Nielsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kunstnerisk lederskab" udgivet af Reflex - "Infektionssygdomme og mikrobiologi" udgivet af Akademisk Forlag - "Psykodynamisk organisationspsykologi bind II" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lars Peter Nielsen

Du kan købe tre bøger af Lars Peter Nielsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Nielsens bøger fås i samtlige formater. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kunstnerisk lederskab" af Lars Peter Nielsen

Det er muligt at købe Lars Peter Nielsens "Kunstnerisk lederskab" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Reflex, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Infektionssygdomme og mikrobiologi" af Lars Peter Nielsen

"Infektionssygdomme og mikrobiologi" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Peter Nielsen