Bog & idéLars Pynt Andersen

Bøger skrevet af Lars Pynt Andersen

Læs mere om Lars Pynt Andersen
1 produkter
1 produkter
Tweens
BOEGERTILSTAERKPRIS
TweensLars Pynt Andersen
62,96 DKK
Paperback
(0)
Tweens

Mere om Lars Pynt Andersen

Lars Pynt Andersen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tweens - mellem medier og mærkevarer" udgivet af Samfundslitteratur - "Reklame" i serien "MÆRKK - æstetik og kommunikation" udgivet af Systime - "Tweens" udgivet af Samfundslitteratur

Lars Pynt Andersens bøger

Lars Pynt Andersen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Andersens bøger fås i samtlige formater. Andersens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tweens - mellem medier og mærkevarer" af Lars Pynt Andersen

Det er muligt at købe Lars Pynt Andersens "Tweens - mellem medier og mærkevarer" som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Lars Pynt Andersen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Reklame" af Lars Pynt Andersen

"Reklame" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Andersens serie "MÆRKK - æstetik og kommunikation". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Pynt Andersen