Bog & idéLars R. Therkelsen

Bøger skrevet af Lars R. Therkelsen

Læs mere om Lars R. Therkelsen
3 produkter
3 produkter
Knuder i usynlige bånd
Knuder i usynlige båndLars R. Therkelsen
129,95 DKK
EBOG
(1)
Knuder i usynlige bånd
Gamle Knudsen
Gamle KnudsenLars R. Therkelsen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Gamle Knudsen
Gamle Knudsen og hans datter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gamle Knudsen og hans datterLars R. Therkelsen
248,96 DKK
Hardback
(0)
Gamle Knudsen og hans datter

Mere om Lars R. Therkelsen

Lars R. Therkelsen har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Therkelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gamle Knudsen" udgivet af bogForm - "Knuder i usynlige bånd" udgivet af bogForm - "Knuder i usynlige bånd" udgivet af bogForm - "Gamle Knudsen - og hans datter" udgivet af Bogform

Mere om Lars R. Therkelsens bøger

Du kan købe fire bøger af Lars R. Therkelsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan bestille Lars R. Therkelsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Therkelsen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: bogForm.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars R. Therkelsens "Gamle Knudsen"

Det er muligt at købe Lars R. Therkelsens "Gamle Knudsen" som ebog. "Gamle Knudsen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af bogForm.

"Knuder i usynlige bånd" af Lars R. Therkelsen

"Knuder i usynlige bånd" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Knuder i usynlige bånd" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er bogForm, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars R. Therkelsen