Bog & idéLars Rahbek

Bøger skrevet af Lars Rahbek

Læs mere om Lars Rahbek
1 produkter
1 produkter
Innovatørens håndbog
Innovatørens håndbogJens Kugle
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovatørens håndbog

Mere om Lars Rahbek

Lars Rahbek har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Rahbek.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Innovatørens håndbog" udgivet af Gyldendal - "Innovatørens håndbog" udgivet af Gyldendal Akademisk

Bøger skrevet af Lars Rahbek

Lars Rahbek har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Rahbeks bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Rahbek er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Innovatørens håndbog" af Lars Rahbek

Hos Bog & idé er "Innovatørens håndbog" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Lars Rahbek "Innovatørens håndbog"

Endnu en af Lars Rahbek skønne bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Rahbek