Bog & idéLars Ramkilde Knudsen

Bøger skrevet af Lars Ramkilde Knudsen

Læs mere om Lars Ramkilde Knudsen
6 produkter
6 produkter
Popsange
PopsangeLars Ramkilde Knudsen
99,95 DKK
Paperback
(0)
Popsange
Hvad er kryptologi for noget?
Hvad er kryptologi for noget?Lars Ramkilde Knudsen
169,95 DKK
EBOG
(0)
Hvad er kryptologi for noget?
What's Cryptology all about?
What's Cryptology all about?Lars Ramkilde Knudsen
139,95 DKK
EBOG
(0)
What's Cryptology all about?
Avanceret kryptologi
Avanceret kryptologiLars Ramkilde Knudsen
199,95 DKK
EBOG
(0)
Avanceret kryptologi
Cryptology
CryptologyLars Ramkilde Knudsen
199,95 DKK
EBOG
(0)
Cryptology
Kryptologi – hvor svært kan det være
Kryptologi – hvor svært kan det væreLars Ramkilde Knudsen
199,95 DKK
EBOG
(0)
Kryptologi – hvor svært kan det være

Mere om Lars Ramkilde Knudsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Lars Ramkilde Knudsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Ramkilde Knudsen.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Lars Ramkilde Knudsens bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hvad er kryptologi for noget?" udgivet af Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S - "Advanced cryptology" udgivet af Polyteknisk Forlag (Poly) - "Avanceret kryptologi" udgivet af Polyteknisk Forlag (Poly) - "What's Cryptology all about?" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Cryptology - how to crack it" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Kryptologi - hvor svært kan det være?" udgivet af Polyteknisk Forlag

Bøger af Lars Ramkilde Knudsen

Du kan købe seks bøger af Lars Ramkilde Knudsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Ramkilde Knudsen fås kun som hæftet. Bøgerne af Ramkilde Knudsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hvad er kryptologi for noget?" af Lars Ramkilde Knudsen

Hos Bog & idé er "Hvad er kryptologi for noget?" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Advanced cryptology" af Lars Ramkilde Knudsen

Det er muligt at købe Lars Ramkilde Knudsens "Advanced cryptology" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Polyteknisk Forlag (Poly).
Detaljer
Fulde navn:
Lars Ramkilde Knudsen