Bog & idéLars Rejnmark

Bøger skrevet af Lars Rejnmark

Læs mere om Lars Rejnmark
4 produkter
4 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Klinisk ernæring
Klinisk ernæringGitte Aarøe Dam
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgaveEllen Margrethe Hauge
2699,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 20. udgave
De gode græd
De gode grædE. M. Forster
69,95 DKK
EBOG
(1)
De gode græd

Mere om Lars Rejnmark

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Lars Rejnmark, finder du et stort sortiment til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Rejnmarks nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "De gode græd" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "De gode græd" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lars Rejnmark

Lars Rejnmark har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Lars Rejnmark kan købes i flere forskellige formater. Rejnmarks bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Rejnmarks "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

Det er muligt at købe Lars Rejnmarks "Medicinsk Kompendium 19. udgave" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Lars Rejnmark "De gode græd"

Det er muligt at købe Lars Rejnmarks "De gode græd" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "De gode græd" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Rosenkilde & Bahnhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Rejnmark