Bog & idéLars Roar Langslet

Bøger skrevet af Lars Roar Langslet

Læs mere om Lars Roar Langslet
2 produkter
2 produkter
Knut Hamsun
Knut HamsunLars Roar Langslet
99,00 DKK
e-bog
(0)
Knut Hamsun
Ibsen - Norwegens großer Dramatiker
Ibsen - Norwegens großer DramatikerLars Roar Langslet
99,00 DKK
EBOG
(0)
Ibsen - Norwegens großer Dramatiker

Mere om Lars Roar Langslet

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Lars Roar Langslet. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Roar Langslet.
Bøgerne fra Lars Roar Langslet tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den store ensomme" udgivet af Gyldendal - "Ibsen - Norwegens großer Dramatiker" udgivet af SAGA Egmont - "Knut Hamsun" udgivet af Saga - "Christian Frederik : en biografi" udgivet af Cappelen Damm

Lars Roar Langslets bøger

Du kan bestille fire bøger af Lars Roar Langslet her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Roar Langslets bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Roar Langslet er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Roar Langslets "Den store ensomme"

"Den store ensomme" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Ibsen - Norwegens großer Dramatiker" af Lars Roar Langslet

Det er muligt at købe Lars Roar Langslets "Ibsen - Norwegens großer Dramatiker" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Ibsen - Norwegens großer Dramatiker" på din enhed og begynde at læse. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Roar Langslet