Bog & idéLars Schmidt

Bøger skrevet af Lars Schmidt

Læs mere om Lars Schmidt
1 produkter
1 produkter
Eyes on Syria
Eyes on SyriaThomas Bo Nielsen
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Eyes on Syria

Mere om Lars Schmidt

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Lars Schmidt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Schmidts nyeste bøger.
Bøgerne fra Lars Schmidt kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Eyes on Syria" i serien "Proceedings of the Danish Institute in Damascus" udgivet af Orbis - "Det lyder godt, Lærervejledning" udgivet af Alfabeta

Mere om Lars Schmidts bøger

Lars Schmidt har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Lars Schmidt bøger i flere formater. Bøgerne af Schmidt er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Eyes on Syria" af Lars Schmidt

Det er muligt at købe Lars Schmidts "Eyes on Syria" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Proceedings of the Danish Institute in Damascus". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul og er publiceret af Orbis.

Lars Schmidt "Det lyder godt, Lærervejledning"

Det er muligt at købe Lars Schmidts "Det lyder godt, Lærervejledning" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Alfabeta, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Schmidt