Bog & idéLars Sengenbjerg

Bøger skrevet af Lars Sengenbjerg

Læs mere om Lars Sengenbjerg
2 produkter
2 produkter
Pyroman fældet af statistikberegning
STREAM
Pyroman fældet af statistikberegningLars Sengenbjerg
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Pyroman fældet af statistikberegning
Pyroman fældet af statistikberegning
Pyroman fældet af statistikberegningLars Sengenbjerg
39,95 DKK
EBOG
(0)
Pyroman fældet af statistikberegning

Mere om Lars Sengenbjerg

Lars Sengenbjerg har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Sengenbjergs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pyroman fældet af statistikberegning" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Pyroman fældet af statistikberegning" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Lars Sengenbjerg

Lars Sengenbjerg har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Sengenbjergs bøger kommer i samtlige formater. Sengenbjergs bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Sengenbjergs "Pyroman fældet af statistikberegning"

Hos Bog & idé er "Pyroman fældet af statistikberegning" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Pyroman fældet af statistikberegning" af Lars Sengenbjerg med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Pyroman fældet af statistikberegning" af Lars Sengenbjerg

Hos Bog & idé er "Pyroman fældet af statistikberegning" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Pyroman fældet af statistikberegning" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Sengenbjergs serie "Dansk kriminalreportage". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Sengenbjerg