Bog & idéLars Steen Jacobsen

Bøger skrevet af Lars Steen Jacobsen

Læs mere om Lars Steen Jacobsen
1 produkter
1 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
809,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient

Mere om Lars Steen Jacobsen

Lars Steen Jacobsen har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jacobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Bøger af Lars Steen Jacobsen

Du kan finde fem bøger af Lars Steen Jacobsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Lars Steen Jacobsen bøger i forskellige formater. Jacobsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Steen Jacobsens "Den akutte patient"

Det er muligt at købe Lars Steen Jacobsens "Den akutte patient" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Lars Steen Jacobsen "Den akutte patient"

"Den akutte patient" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Steen Jacobsen