Bog & idéLars Thorsen

Bøger skrevet af Lars Thorsen

Læs mere om Lars Thorsen
4 produkter
4 produkter
Samtaletræning
SamtaletræningErno Metze
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Samtaletræning
Kliniske procedurer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kliniske procedurerJacob Rosenberg & Kim Andresen
404,96 DKK
Hardback
(0)
Kliniske procedurer
Goddag
BOEGERTILSTAERKPRIS
GoddagLars Thorsen
141,06 DKK
Hæftet
(0)
Goddag
Den kompetente psykiater
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den kompetente psykiaterSøren Bredkjær
179,96 DKK
Paperback
(0)
Den kompetente psykiater

Mere om Lars Thorsen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Lars Thorsen. På listen nedenfor har du Thorsens seneste bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Lars Thorsens bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "HELLO!" udgivet af Lars Thorsen - "Vande" udgivet af Cafe Chimpansen - "Goddag" udgivet af Café Chimpansen

Bøger skrevet af Lars Thorsen

Lars Thorsen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Lars Thorsen fås i udvalgte formater. Bøgerne af Thorsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"HELLO!" af Lars Thorsen

Hos Bog & idé er "HELLO!" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "HELLO!" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Lars Thorsen.

Lars Thorsen "Vande"

Hos Bog & idé er "Vande" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Cafe Chimpansen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Thorsen