Bog & idéLars Tønder

Bøger skrevet af Lars Tønder

Læs mere om Lars Tønder
4 produkter
4 produkter
Om magt i den antropocæne tidsalder
Om magt i den antropocæne tidsalderLars Tønder
289,95 DKK
EBOG
(3)
Om magt i den antropocæne tidsalder
Ny kulturteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny kulturteoriLotte Philipsen
404,96 DKK
Indbundet
(1)
Ny kulturteori
Det epidemiske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det epidemiske samfundClaus D. Hansen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Det epidemiske samfund
Grøn samfundsteori
Grøn samfundsteoriBente Halkier
459,95 DKK
Indbundet
(0)
Grøn samfundsteori

Mere om Lars Tønder

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Lars Tønder. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Tønders seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Om magt i den antropocæne tidsalder" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Om magt i den antropocæne tidsalder" udgivet af Djøf Forlag - "Det epidemiske samfund" udgivet af Gyldendal - "Ny kulturteori" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lars Tønder

Lars Tønder har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Lars Tønder kommer i flere forskellige formater. Lars Tønder bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Om magt i den antropocæne tidsalder" af Lars Tønder

"Om magt i den antropocæne tidsalder" er tilgængelig online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Om magt i den antropocæne tidsalder" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Om magt i den antropocæne tidsalder" af Lars Tønder

Hos Bog & idé er "Om magt i den antropocæne tidsalder" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Tønder