Bog & idéLars Tonnesen

Bøger skrevet af Lars Tonnesen

Læs mere om Lars Tonnesen
1 produkter
1 produkter
Litteraturens begreber
Litteraturens begreberLars Tonnesen
112,95 DKK
EBOG
(0)
Litteraturens begreber

Mere om Lars Tonnesen

Hvis du leder efter en bog fra Lars Tonnesen, har du et stort udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Tonnesen.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Lars Tonnesens bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sprog og medier" udgivet af Gyldendal - "Litteraturens begreber" udgivet af Gyldendal - "Slettet post" udgivet af Gyldendal - "Billedernes fortælling" udgivet af Gyldendal - "Litteraturens begreber" i serien "Gyldendals gymnasiale opslagsbøger" udgivet af Gyldendal - "Litteraturhåndbogen 2" udgivet af Gyldendal - "Litteraturhåndbogen bind 1 - 2" udgivet af Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag A/S - "Litteraturhåndbogen 1" udgivet af Gyldendal - "At omgås tekster" udgivet af Gyldendal

Lars Tonnesens bøger

Der er ni tilgængelige udgivelser af Lars Tonnesen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Tonnesens bøger kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Tonnesen opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Tonnesens "Sprog og medier"

"Sprog og medier" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Lars Tonnesen "Litteraturens begreber"

"Litteraturens begreber" er til salg som ebog. Hvis du køber "Litteraturens begreber" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på -.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Tonnesen