Bog & idéLars Torup

Bøger skrevet af Lars Torup

Læs mere om Lars Torup
1 produkter
1 produkter
Sygdomslære - hånden på hjertet
Sygdomslære - hånden på hjertetLars Torup
909,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære - hånden på hjertet

Mere om Lars Torup

Der findes mange bøger skrevet af Lars Torup til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Torups udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære - hånden på hjertet " i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal

Mere om Lars Torups bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Lars Torup hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun finde Torups bøger som indbundet. Bøgerne af Torup er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sygdomslære - hånden på hjertet" af Lars Torup

Det er muligt at købe Lars Torups "Sygdomslære - hånden på hjertet" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Torups serie "Hånden på hjertet". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Sygdomslære - hånden på hjertet" af Lars Torup

"Sygdomslære - hånden på hjertet" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Torups serie "Hånden på hjertet". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Torup